Publiceret den 25. november 2019

Dronning Margrethe,79, bød i sidste uge indenfor i Koncertsalen til et smugkig på “Snedronningen”, som majestæten har lavet kostumer og scenografi til. Se med her og oplev selv majestæten morsom og veloplagt trods premierenerver

å søndag 1. december har Tivoli premiere på årets ballet-familie-juleforestilling, “Snedronningen”. Og hvis vejrguderne vil, kan Danmarks dronning også ende som snedronning, når majestæten ankommer til premieren.

For dronningen er igen kostumier og scenograf i succes-trekløveret, der også tæller musikeren Oh Land og koreografen Yuri Possokhov, og dronningen vil være tilstede i Tivolis koncertsal.

Både dronningen og flere andre fra kongehuset vil være at finde på den røde løber ved premieren søndag, når forestillingen spiller første gang for publikum, der viser så stor interesse, at Tivoli har sat seks ekstra forestillinger til salg mellem jul og nytår.

I BILLED-BLADET i denne uge er der reportage fra pressemødet, hvor dronning Margrethe veloplagt fortalte om tilblivelsen og arbejdet med “Snedronningen”s kostumer og scenografi, ligesom majestæten fortalte om samarbejdet.

Du kan også i denne video se klip fra præsentationen og med egne øjne se, hvor meget dronningen glæder sig til igen at vise sine kreative evner. Det er 8. gang dronningen laver kostumer og scenografi til en ballet-forestilling i Tivoli, men det er hendes første helaftens ballet.

Så derfor har dronningen lidt ekstra premierenerver. Hør hende fortælle om dem….og meget andet i videoen herover.

Følg BILLED-BLADET på YouTube: https://goo.gl/ZK1YN5

Følg BILLED-BLADET på nettet: http://www.billedbladet.dk

Følg BILLED-BLADET på Facebook: https://www.facebook.com/billedbladet/

Kategori Nøgleord