Publiceret den 30. januar 2020

Der var både musikalsk fest og farver samt dyb alvor på programmet, da kronprinsesse Mary deltog i stor begivenhed i København. Her kan du opleve Mary danse side om side med minister Magnus Heunicke og holde tale om et svært emne.

Kronprinsesse Mary var på job i Danmark efter et par stille og rolige uger i Schweiz, og noget tyder på, at hun har samlet en del kræfter i løbet af dagene med børnene i Verbier.
Der var i hvert fald gang i den til en stor begivenhed midt i København, hvor hun side om side med Sundheds- og Ældreminister Magnus Heunicke hoppede og dansede til musik og sang serveret af Wafande.

Her kan du opleve Mary give den gas med ministeren og en masse friske teenagere til Mediekonkurrencen for skoler med overskriften ”Døden er da noget, vi taler om”.
Kronprinsessen holdt en stærk tale til begivenheden, hvor der blev sat fokus på, at vi skal tale mere om døden, mens vi lever livet fuldt ud.
På vej ud af døren fortalte kronprinsessen, hvor glad hun er for at være tilbage på job i Danmark efter et par ugers tid i Verbier i Schweiz.

Følg BILLED-BLADET på YouTube: https://goo.gl/ZK1YN5

Følg BILLED-BLADET på nettet: http://www.billedbladet.dk

Følg BILLED-BLADET på Facebook: https://www.facebook.com/billedbladet/

Kategori Nøgleord