Publiceret den 31. januar 2020

Det handlede om store og vigtige emner, da kronprinsesse Mary for sjette år i træk uddelte Women’s Board Award til årets mest talentfulde kvindelige bestyrelsesmedlem.
For som det blev nævnt flere gange undervejs, blandt andre af kronprinsessen selv, mangler der stadigvæk kvinder i Danmarks mange bestyrelser.

Men inden kronprinsesse Mary holdt sin stærke og veloplagte tale, blev der også tid til en lille overraskelse til den kongelige æresgæst.

Det var medstifteren af prisen, Susanne Hoeck, der overrakte kronprinsesse Mary en dejlig gave, som hun kan nyde med kronprins Frederik, når der er brug for lidt kvalitetstid i parrets travle perioder.

I sin tale understregede kronprinsesse Mary, hvor vigtigt ligestillingen er både socialt og økonomisk og at der desværre stadig er lang vej.

Derefter overrakte kronprinsesse Mary prisen til årets vinder, Anne Louise Eberhard, der sidder i bestyrelsen i blandt andet Topdanmark, FLSmidth og Bavarian Nordic.

Women’s Board Award blev første gang uddelt i Danmark i 2014.

Prisen er stiftet af den danske journalist Susanne Hoeck og den norske organisation Styreinformasjon, og uddeles også i Finland, Norge, Sverige og Schweiz.

I Danmark er lige nu kun hvert fjerde bestyrelsesmedlem i de børsnoterede selskaber en kvinde, og mere end halvdelen af virksomhederne har ikke en eneste kvinde i bestyrelsen.

Følg BILLED-BLADET på YouTube: https://goo.gl/ZK1YN5

Følg BILLED-BLADET på nettet: http://www.billedbladet.dk

Følg BILLED-BLADET på Facebook: https://www.facebook.com/billedbladet/

Kategori Nøgleord